Vimar gaffeltruck Co., Ltd
Kontakta oss

  Vimar gaffeltruck Co., Ltd

  Lägg till: Shangcheng, distrikt, Hangzhou, Zhejiang, Kina

  Tel: + 86-571 8195 2852

  Fax: + 86-571 2886 0635

  E-post: info@vimarforklift.com

  Hemsida: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Hem > Garanti

Varje ny VIMAR gaffeltruck täcks av en begränsad garanti.

För 2 år eller 2000 timmar, vilket som kommer först, från försäljning datum men inte mer än 2år från mottagit B/L datum, på ramen, överföring, svetsar transistor styra komponenter, dragning motor, Hiss motor, hydraulpump, laddare, ledningar harness assy, hydraulslangar, servostyrning komponenter, cylinder packning, lager, fjädrar och reglagekablar;

För sex (6) månader eller 1000 timmar, som inträffar först, från den mottagit B/L dag underhållsdelar som inkluderar motor borstar, kontakta tips, växlar, hjul/däck, batterier och andra komponenter som tidigare inte täckts, som brukar kallas "lättsam" delar...

Garanti är permanent ogiltiga on utrustning om flagrant missbruk, naturkatastrofer som leder till skador på utrustning, bärgning titeln, används i korrosiva förhållanden eller fukt.

Garanti är permanent ogiltig på utrustning om inget regelbundet underhåll registreras av VIMAR auktoriserad återförsäljare.

Garantin omfattar inte artiklar underhåll, inklusive men inte begränsat till smörjande fett och oljor, filter eller mindre justeringar, eller objekt som visar tecken på vanvård, överbelastning, missbruk, olyckor eller bristfälligt underhåll. Det är utrustning ägarens ansvar att behålla den i enlighet med VIMARS rekommenderat schema för underhåll, som beskrivs i bruksanvisningen.

Industriella batterier och laddare än de som regelbundet levereras av VIMAR kommer att bära villkoren för tillverkaren.

Med undantag för avlägsnande av defekta delar och utbyte med delar av VIMAR, annulleras garantin för någon del eller utrustning om ett försök görs av vem som helst att ändra, reparera, demontera eller lägga till ytterligare komponenter eller enheter i lastbilen utan uttryckligt skriftligt myndigheten av VIMAR.

Innan garantin kan övervägas, måste en garanti registrering och installation formuläret fyllas i och tas emot av VIMAR. För att få bästa service från VIMAR auktoriserad återförsäljare, Läs den operativa & underhåll delar av din bruksanvisning före första användning.

Vänligen kontakta VIMAR-återförsäljare för att få mer information.

VIMAR inte anta RESPONSILITY eller ansvar för oförutsedda skador följdskador eller särskilda skador eller för förlust av vinst eller skador till näringsverksamhet, som resultat från THE utrustning.


Kontakta oss
Adress: Shangcheng, distrikt, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-post:info@vimarforklift.com
Vimar gaffeltruck Co., Ltd
Share: